Institute of Osteopathy Mokhov: address, reviews. Osteopathy - what is it that heals?

Mokhov Instituttet og Osteopati Clinic er en af ​​de første institutioner involveret i en integreret tilgang til patientpleje. Grundlæggeren af ​​klinikken var en praktiserende læge og forsker Mokhov - en osteopat med tyve års erfaring med at arbejde med patienter.Øvelse, teori og tusindvis af helbrede patienter overbeviser behovet for dette område af alternativ medicin til mange patienter.

Konceptet for Mokhov-klinikken

Mochov-osteopati-instituttet blev grundlagt i Skt. Petersborg i 2011.Den første klinik ligger på Degtyarnaya Street i hjertet af den nordlige hovedstad. I løbet af de næste fem år blev der åbnet to flere centre i Skt. Petersborg og en i Moskva.

Institutionens koncept er baseret på en integreret tilgang til behandling af patienter. Programmerne er designet til alle aldersgrupper af borgere. I det komplekse af foranstaltninger til genopretning af kroppens funktioner indbefatter Mochov osteopati instituttet alle problemområder af en bestemt person. For eksempel, hvis en patient har nogen begrænsninger på mobiliteten for leddene og væv, kan de specialiserede klinik specialister tildele fysioterapi, medicin og særlige massage. Proceduren afhænger af individets diagnose og individuelle indekser.

instagram stories viewer

Institut for osteopati Mokhova giver kunderne en bred vifte af lægelige ydelser, modtagelse områder er specialister -. Osteopati, pædiatri, intern medicin, psykologi, neurologi, osv Mange af klinikken læger har 15 års erfaring, videnskabelig grad, mange studerende og taknemmelige klienter.

Institut for Molekylær Osteopati

Hvad er osteopati osteopati

I hjertet af det postulat, at alle organer og organ systemer fungerer som en enhed. Overtrædelse i ethvert organ fører til en kæde af ændringer i funktionaliteten af ​​hele organismen. Osteopati, til dato, refererer til alternative terapier. Genoprettelse af anatomiske kropsstilling, dele af bevægeapparatet blødt væv sker ved manuel handling, osteopatisk læge.

metode og udtrykket dukkede op i det XIX århundrede, var fødestedet for USA, der grundlagde den første klinik forfatteren Andrew Steele teknikker. Konceptet var baseret på begrebet: "Strukturen styrer funktionen, funktionen bestemmer strukturen", det vil sige organismen er en enkelt helhed og kræver en integreret tilgang til behandling. "I Rusland, på officielt niveau, blev metoden anerkendt i 2003.

Forskelle osteopati og kiropraktik

Ved første øjekast osteopati er en slags manipulation, men forskellene ligger i planet af dækningen af ​​behandling af sygdomme. Ved manuel terapi er hovedkilden til sygdomme problemer med rygsøjlen. Gendannelse af hvirveldyrets naturlige position løser mange problemer, men ikke alle. I osteopatisk tilgang udvides til at overveje og løse problemer i forbindelse med arbejdet, placeringen af ​​alle indre organer, knogler maskine, ledbånd væv, metaboliske processer mv

osteopati hvad er det, der heler

Hvordan er modtagelsen

krop -. Et enkelt system og bør få opsvinget i hver arne til rådighed, eller som er i deres vordentilstand af sygdommen. Det er sådan, specialisten beskæftiger sig med problemer og osteopati. Hvad er det, lægen behandler med en integreret tilgang til at løse patientens medicinske problemer?

oplevede osteopat ved den første konsultation kan bestemme patientens problemer, bare se din kropsholdning, lemmer funktionalitet, så det passer til patientens hoved, lyttede til klager og gennemgå resultaterne af prøver( ultralyd, MRI, osv), som består næsten et fuldstændigt billede. Senere foregår manuel diagnose, som afslører hele spektret af patientens problemer for specialisten.

der behandler osteopati osteopat

For at tænde for i følgende tilfælde:

 • Kroniske ENT sygdomme.
 • Sygdomme i muskuloskeletale og muskuloskeletale apparater, ligamentvæv.
 • Neurologisk.
 • Sygdomme i åndedrætssystemet.
 • Kroniske og patologiske sygdomme i indre organer.
 • Sygdomme i reproduktive system hos kvinder.
 • Krænkelser af funktionalitetssystemets funktionalitet og sygdomme hos mænd.
 • Postoperative forhold.
 • Friske og etablerede konsekvenser af skader.
 • Smerter i ryggen, lemmer, vanskeligheder i leddets motorfunktion.
 • Graviditet, forberedelse til fødsel og genopretning i puerperiet.
 • Forskellige patologier og sygdomme hos børn.

En erfaren specialist eliminerer ikke kun problemet, det "justerer" hvert organ for normal, naturlig funktion, hvilket har en kompleks positiv effekt på hele organismen.

osteopat spb

Typer af osteopati

Mochov Instituttet for Osteopati opererer i officielt anerkendt generel medicinsk videnskab ramme. Der er flere klassiske behandlingsanvisninger:

 • Pediatrisk osteopati hjælper med at slippe af med sygdomme i barndommen. Vellykket praktiseret for korrektion af fødselsskader, medfødte patologier i rygsøjlen, forskydning af kraniale plader og andre sygdomme.
 • Den viscerale retning af er fokuseret på sygdomme i bughulen, brystet og bækkenet. Behandlingen er præget af præinfarkt, hypertension, enuresis, gynækologiske og urologiske sygdomme.
 • Strukturel osteopati løse problemet med begrænset bevægelse, såsom iskias, spinal krumning, udviklingsmæssige defekter i foden, hælspore, og mange andre sygdomme Touch-muskulære system.
 • Craniosacral osteopati fokuserer på menneskelige hjerne aktivitet, som omfatter det centrale og perifere nervesystem, konsekvenser og forebyggelse af slagtilfælde, kredsløbsproblemer, svimmelhed, hukommelsestab og andre problemer i nerveaktivitet.
 • kraniel osteopati hjælper med at etablere den psyko-følelsesmæssige tilstand af patienten, der fokuserer på at anerkende stress stress og eliminering af deres konsekvenser. Teknikken er meget delikat og kræver, at lægen har meget viden og høj færdighed.
 • General Osteopati hjælper med at genoprette funktionen af ​​kroppen, slappe spændingen og harmonisere den naturlige tilstand af refleks samspil mellem nerver og muskler.

Institute Mokhova voksne

grundlægger af Institut for osteopati og sin permanente ideologiske inspiration er Sergej Mochoff Okhotsimskii. I 20 år er han beskæftiget med lægevidenskab, har en doktorgrad i medicinsk videnskab. I sin tid som osteopat lykkedes det at helbrede mere end 20.000 patienter fra forskellige sygdomme. Effekten af ​​behandling blev opnået i 95% af tilfældene.

På grundlag af viden, erfaring og udvikling af videnskabeligt baserede retningslinjer for behandling var baseret Specialized Clinic og Institute, der bistår dem vende hver en. I afdelingen for osteopati for voksne udvælges patienter et individuelt behandlingsprogram, som kan bestå af flere procedurer.

mochov dmitry evgenievich

Normalt har en sund person en eller to sessioner for at slippe af med sygdommen. Dem, der har problemer forældet eller er af permanent karakter, kan have brug for op til fem eller seks procedurer. Optagelse udfører specialiseret kiropraktor( St. Petersborg) en gang om ugen, er efter gentagen modtagelse gennemkøres behandlingscyklus gennemføres inden for seks måneder.

Osteopati for børn osteopati til børn fra et år og ældre giver forældre til at fjerne i opløbet manifesteret sygdom, som er i forfald kan blive kronisk eller uhelbredelig formular. Hospital professionel kiropraktor arbejder på resultatet og hjælper med at reducere forekomsten eller helt slippe af med sådanne sygdomme, som en krænkelse af muskeltonus, psykosomatiske retardering, hoftedysplasi, dårlig søvn, og så videre fra årige.

Osteopatisk hjælpe børn på året, og de studerende er med til at helbrede flade fødder, nedsat kropsholdning, vanskeligheder i udviklingen af ​​uddannelsesprogrammer, aggressivitet, sengevædning, og meget mere. For at forstå, om osteopatisk læge( St. Petersborg) at yde bistand i en bestemt sag, er patienterne får den første konsultation fri vilje, i løbet af hvilken den ekspert vil besvare alle dine spørgsmål.

moser osteopat

spektrum

service Institut for osteopati Sergej Mochoff( St. Petersborg) tilbyder følgende ydelser:

 • Osteopati prænatal betingelser, vedligeholdelse af graviditet, forberedelse til graviditet.
 • Modtagelse af en neurolog.
 • Massage( generelt, lokalt, specielt).
 • Massage til børn( medicinsk, restaurativ, generel, lokal, etc.).
 • DNA ernæring er baseret på analysen af ​​patientens disposition til et kompleks af arvelige sygdomme. Individuel kost sammensat specialist, er med til at undgå risikoen for sygdommen, reducere kropsvægt, forbedre livskvaliteten, osv
 • Somatiske øvelser -. . Kompleks let motion designet individuelt for patienten. Baseret på brugernes resultater får en person en sund krop, fjernes med psykosomatiske klemmer, forbedrer kropsholdning, modtager yderligere sund energi og meget mere.
 • Mochov-osteopatiinstituttet på Degtyarnaya tilbyder en ny tjeneste - biologisk dekodning eller biopsykologi. Behandlingen er baseret på forfatterens teknik, som er baseret på princippet om sjæl og krops integritet. Konsekvensen af ​​psykiatriske lidelser er sundhedsmæssige problemer. Lægen viser en effekt og årsagen, efter at have elimineret, hvilke konsekvenser gradvist går væk. Mange sygdomme kan behandles( infertilitet, hyperemotionalitet, mange typer fobier osv.).
 • Fremstilling og salg af individuelle ortopædiske indlægssåler. Institut for Osteopati Mokhov i dette arbejde anvender avanceret teknologi FORMTHOTICS( New Zealand).

Information til patienter

Osteopati Institut for Mokhov inviterer patienter i alle aldersgrupper. Den gennemsnitlige varighed af sessionen er 30 til 60 minutter. Varigheden kan øges eller forkortes afhængigt af patientens tilstand eller diagnosens kompleksitet.

Når man kommer til receptionen, anbefales klinikens patienter at have resultaterne fra tidligere analyser, undersøgelser. Den sædvanlige modtagelse indebærer undersøgelse ved hjælp af en lægehånd, så den besøgende skal klæde sig af, og hvis denne procedure medfører ubehag, er det nødvendigt at bære tyndt og blød undertøj.

klinik af professionelle læger af osteopater

Efter osteopati-sessionen anbefales patienterne ikke at foretage pludselige bevægelser i løbet af de næste tre til fire dage for ikke at deltage i fysiske øvelser og hårdt arbejde. I løbet af samme tidsrum skal massageprocedurer opgives. I perioden mellem sessioner( 1 uge) skal du overvåge din tilstand, ændringer i trivsel og fortælle dem om den næste session.

Positiv tilbagemelding fra

For mange mennesker er spørgsmål længe blevet afklaret - osteopati, hvad det er, der behandler og hvad resultaterne af behandlingen er. Patienter, der ansøgte til Mokhov-instituttet, modtog en fuldstændig behandling for sig selv eller deres børn. Anmeldelser med positive vurderinger fortæller om længe ventede helbredelser i tilfælde, hvor traditionel medicin eller klassisk massage var magteløs. Nogle patienter slap af langvarig hovedpine og svimmelhed, problemer med rygsøjlen og interne organers arbejde.

Forældre, hvis børn led af cerebral parese, udviklingsforsinkelser, enuresis, fordøjelsesproblemer blev hjulpet af Mochov Institut for Osteopati. Osteopatiens centrum er stolt af det medicinske personale, der består af højtstående fagfolk. Det bedste bevis på dette er patientens tilbagemeldinger, hvoraf de fleste indeholder ord med dyb taknemmelighed.

specialiseret klinik

Negativ tilbagemelding fra

Der blev foretaget negative responser til disorganiseringsmodtagelse. For at komme til sessionen skal du forudregistrere, men som det viste sig, garanterer det ikke at komme ind på lægens kontor på det angivne tidspunkt. Ofte skal man vente længe. Det er ikke så trist for en voksen, men hvis en modtagelse er tildelt et spædbarn, så opstår der mange problemer.

Adresser til klinikker

Adresser til Mochova Osteopathy Clinic i Skt. Petersborg:

 • Degtyarnaya Street, bygning 1A( metrostation "Ploshchad Vosstaniya").
 • Lanskoye motorvej, bygning 2/57.
 • Stachek Avenue, bygning 55( metrostation "Kirovsky Zavod").

Klinikadresse i Moskva:

 • Krylatskaya gade, bygning 15.